VIZUALIZEZI ȘI PLĂTEȘTI DE ORIUNDE TAXELE ȘI IMPOZITELE LOCALE PRIN SIMPLA ACCESARE A  SITEULUI GHISEUL.RO !

Știați că…

… puteți plăti taxele și impozitele locale, chiriile sau amenzile către Serviciul de Taxe și Impozite Locale al Primăriei Comunei Dealu Morii fără a vă deplasa la ghișee?

… puteți plăti datoriile către bugetul local al Comunei Dealu Morii de oriunde din lume, singura condiție fiind accesul la un calculator conectat la internet necesar accesării siteului ghiseul.ro?

… puteți plăti datoriile către bugetul local al Comunei Dealu Morii cu un card emis de o bancă din străinatate? Este suficient să bifați pe ghișeul.ro câmpul “Card emis de o bancă din străinătate” din cadrul formularului online “Solicitare date de acces” și să parcurgeți apoi etapele “Validarea Cardului” și “Transmiterea email-ului cu datele de logare”.

… puteți plăti parțial pe ghiseul.ro sumele datorate bugetului local al Comunei Dealu Morii, având posibilitatea prioritizării valorilor pe care doriți să le achitați? Selectați câmpul cu suma din dreptul taxei și modificați cuantumul. În cazul în care nu doriți să achitați o anumită taxă puteți să inserați ”0” în câmpul sumă din dreptul ei.

… nu vi se percepe comision la plata online a impozitelor datorate bugetului local al Primăriei Comunei Dealu Morii prin ghiseul.ro

… puteți plăti datoriile la bugetul local al Comunei Dealu Morii, cu ajutorul ghiseul.ro, 7 zile din 7 și 24 ore din 24, cu excepția perioadelor de mentenanță sau intervenție tehnică asupra sistemului, care se vor anunța pe site?

În definitiv, nimic nou! Doar că online e mai simplu!

 

MODALITĂȚI DE PLATĂ

  1. Plata fără autentificare – se alege opțiunea “Plată fără autentificare” în cazul în care cunoașteți suma și contul de trezorerie (ex. cuantum taxă clădire, teren,auto, etc.) pentru care doriți să faceți plata; această modalitate de plată este folosită și în cazul amenzilor de circulație;
  2. Plata cu autentificare – se alege opțiunea “Plăți cu autentificare” în cazul în care dețineți un cont de acces pentru Sistemul National de Electronic de Plată online cu cardul bancar (SNEP), prin această modalitate se pot plăti numai impozite si taxe existente la rolul nominal unic al contribuabilului.

 

CUM PUTEȚI SOLICITA ACCESUL

Puteți solicita credențialele (date de acces) astfel:

  1. La sediul Serviciului Taxe și Impozite Locale, având la dispoziție un card bancar și un buletin.
  2. Online, folosind cardul bancar, în situația în care titularul cardului corespunde cu solicitantul datelor de acces. Accesați secțiunea “SOLICITĂ DATE DE ACCES” de pe prima pagină a ghiseul.ro și parcurgeți etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”. În situația în care solicitantul datelor de acces este diferit față de titularul cardului, avem rugămintea să vă adresați telefonic, pe e-mail sau în scris Serviciului de Taxe si Impozite Locale al Primariei Comunei Dealu Morii

Solicitarea de creare a contului de plată online a taxelor și impozitelor locale și a amenzilor sau chiriilor este GRATUITĂ.